Hvordan påvirker reklame oss?

Hvordan påvirker reklame oss?

Hvordan påvirker reklame oss?

I dagens samfunn ser vi skilt og reklame overalt. På gata, på bussen, i butikken, på internett – det er alltid til stede.

Men hvordan påvirker det oss egentlig? 

Skilt og reklame er spesielt designet for å påvirke oss til å kjøpe produkter vi ikke trenger, og få oss til å tenke på en bestemt måte. De er utformet for å hjelpe virksomheter med å øke salget og inntektene. Et eksempel er butikker, hvor skilt og reklame ofte er plassert ved kassa. Dette skyldes at mens vi står i kø, har vi mer tid til å vurdere om vi vil kjøpe produktet, eller ikke. Reklamer som appellerer til flere av våre sanser, som for eksempel syn, lukt eller smak, kan være mer overbevisende og dermed mer effektive. 

Undersøkelser viser at jo oftere vi ser noe, jo mer sannsynlig er det at vi liker det. Dette skyldes at vi mennesker ofte liker det som er kjent og trygt. Reklamebransjen bruker denne kunnskapen til sin fordel, ved å eksponere oss for reklamer om og om igjen, til vi endelig blir nysgjerrige på produktet og vurderer å kjøpe det.

På internett er reklamer ofte plassert på nettsider vi besøker, og de kan være vanskelig å ignorere. Disse reklamene er spesielt designet for å få oss til å klikke på dem, og de kan være lumske. Ved hjelp av databaser som beregner våre interesser basert på tidligere søk og annonser vi har klikket på, skreddersys reklamen for oss og gjør det ekstra fristende å trykke på den. 

Skilt og reklamer er til stede overalt i vår hverdag og har en betydelig påvirkning på våre kjøpsvaner og vårt syn på ting. Det er viktig at vi er bevisste på dette, og at vi tar det med i betraktning når vi handler. Det er viktig å forstå at reklamer og skilt er utformet for å påvirke oss, og at det ikke alltid er i vår beste interesse å følge disse påvirkningene. Når det er sagt kan reklame også være en bra ting. Det kan hjelpe med å spre gode budskap, og hjelpe nye bedrifter i gang. 🙂 

Alt i alt kan vi vel konkludere med at reklame kan være vel og bra, men at det er viktig å være bevisst på påvirkningskraften og bruke det med måte. 

 

 

Comments

Bli med “bak kulissene”!

Bli med “bak kulissene”!

Bli med “bak kulissene”!

Har du noen gang lurt på hvordan det ser ut “bak kulissene” hos Skiltprodusenten? Vi mener det er viktig å opprettholde et personlig og nært forhold til våre kunder for å sikre en fordelaktig situasjon for alle. Her gir vi deg et innblikk i vår hverdag. 😊

Vi holder til i Tønsberg på Sem. Når du går inn døren kommer du til verkstedet vårt, hvor du finner Martin, Jens og Terje. De er dyktige fagfolk med lang erfaring, og de legger ned mye innsats for å produsere de beste produktene og tilfredsstille kundens ønsker.  Det er her de fleste av våre skilt produseres. De tar også på seg oppdrag for å montere skiltene, og de gjør en god jobb!

Litt lenger inn i bygget finner du vår storformatavdeling, hvor Marianne jobber. Her trykkes veggbilder og andre store produkter. Marianne er smilende og samarbeidsvillig, og hun tar utfordringer på strak arm.

Til venstre for inngangen ligger bildekor-avdelingen, hvor du vil finne to av våre medarbeidere, begge ved navn Thomas. De er to dyktige og erfarne designere.😊

Opp trappa ligger administrasjonen. Der vil du finne Jonas, Lars, Gro, Cristina, Thomas (som også jobber på bildekor), Indre og Ida. Jonas og Lars er lederne våre og har hovedansvaret for bedriften. De er far og sønn, da Skiltprodusenten er en familiebedrift. Gro er regnskapsfører med mange års erfaring, og sørger for at økonomien går rundt og at alt går som det skal. Cristina er vår fantastiske markedskoordinator, som har direkte kontakt med kunder i forbindelse med salg. Hun driver også Profilklær, som er vårt tekstiltrykkeri. Thomas og Indre jobber med grafisk design og står bak mye av det vi fremstiller i våre annonser og på nettsidene våre. Ida (meg) jobber med tekst og publiserer innhold på sosiale medier, blant annet denne bloggen. 😊

Alle avdelingene er viktig for oss, og vi er stolte av å ha alle samlet under samme tak. Ingenting av dette ville vært mulig uten våre lokaler. Vi setter stor pris på at vi har gode og funksjonelle lokaler, slik at vi kan yte god service.

Ta kontakt om du lurer på noe, vi stiller opp for kundene våre!

 

 

Comments

Veggbilder til legekontor

Veggbilder til legekontor

Veggbilder til legekontor

Vi er begeistret for å kunne dele med deg om vår nylig fullførte oppgave for Medicalis Tønsberg, hvor vi designet og produserte veggbilder til deres legekontor. Som en del av vårt oppdrag, hadde vi som mål å skape et helhetlig miljø som var både profesjonelt og behagelig for pasienter og ansatte.

Vi satte oss ned med teamet fra Medicalis Tønsberg for å diskutere deres ønsker og krav. Vi tok hensyn til de viktigste faktorene som lys, farge og størrelse, og lagde en detaljert plan for veggbilder som ville passe perfekt inn i kontorets eksisterende innredning.

 

Vårt team av designere brukte sin ekspertise for å lage en rekke visuelt imponerende veggbilder som ga en følelse av ro og avslapning. Vi valgte ut høykvalitetsbilder av natur, og la til elementer som ville skape en følelse av bevegelse og liv, som gjorde det mer interessant å se på.

Etter at designet var ferdig, produserte vi veggbildene på et høyt kvalitetsmateriale som ville vare lenge og tåle slitasje. Våre installatører arbeidet nøye med å plassere hvert bilde på riktig sted for å skape en sammenhengende flyt av designet gjennom hele kontoret.

Vi var glade for å se at Medicalis Tønsberg var fornøyd med resultatet og at de fikk positive tilbakemeldinger fra pasienter og besøkende. Veggbildene bidro til å skape et mer behagelig og avslappende miljø for de som besøkte kontoret, og vi er stolte over å ha bidratt til å forbedre deres opplevelse.

 

Alt i alt var dette en svært tilfredsstillende oppgave for oss, og vi er takknemlige for å ha hatt muligheten til å samarbeide med Medicalis Tønsberg for å skape et vellykket og visuelt tiltalende design for deres legekontor.

Comments

Fønix har blitt ny!

Fønix har blitt ny!

Fønix har blitt ny!

Har du hørt nyheten? Fønix har fått en oppfriskning, og det er takket være oss! 😊 Et samarbeid med Fønix passet oss midt i blinken, da vi har hatt en del med dem å gjøre opp igjennom. Vi i Skiltprodusenten tar samfunnsansvar, og har gitt flere folk som har kommet gjennom Fønix en sjanse hos oss. Det har vist seg å være nyttig og lærerikt for alle involverte. Det var derfor en ære for oss å kunne ta på oss dette prosjektet.

Vi fikk kun to uker på oss til å jobbe med det, men det gikk overraskende bra. Med hjelp av vår helt egen maskinpark blir produksjonen en god del lettere enn den ellers ville blitt, siden vi står for hele produksjonen selv.

 

 

Vi ordnet folie, nye veggbilder, tapet, fasadeskilter, LED-skilter, kontormerking, bøttekott-merking, og UU-merking.

Vi gratulerer Fønix med nye, flotte kontorlokaler i Sandefjord!

 

 

 

Comments

Prosjekt: Nedre Langgate 19

Prosjekt: Nedre Langgate 19

Prosjekt: Nedre Langgate 19

I august fikk vi forespørsel om å produsere LED-skilt til Nedre Langgate 19. Vi syntes det var et spennende oppdrag, og takket selvfølgelig ja. I dag er vi stolte av å kunne kalle oss for en stolt leverandør til Bjarøy Eiendom, som eier NL19. Vi har produsert alle hovedskiltene som er synlig på bygget. Skiltene er produsert i vår egen maskinpark på Sem, ved hjelp av vårt eget system.

Litt om NL19:

Eiendommen i Nedre Langgate 19 ble bygget i 1960, og har med sine 4000 m2 huset en rekke kjente selskaper siden den gang. Scanship/VOW ASA er deres største nåværende kontorleietaker, da de opptar hele fire etasjer i bygget (2. – 5.). Første etasje vil etter hvert bestå av Eie Eiendomsmegling og restaurant. Eiendommen ligger nær Farmandstredet og Tønsberg Brygge med kun fire minutters gange fra Tønsberg Torv.

Byggherre er Bjarøy Eiendom AS gjennom eierselskapet Nedre Langgate 19 AS. Prosjektet er utført av totalentreprenør Betonmast Buskerud og Vestfold i samarbeid med byggherre og KB Arkitekter.

Tusen takk for kjempeflott prosjekt! Vi samarbeider gjerne igjen 😊

Comments