Produksjon 

Raske og effektive løsninger for deg som kunde.

Grafisk design

Mange virksomheter er ikke tydelige nok på hvem de er og hva de står for. Et design som understreker organisasjonens profil vil utad gi et godt inntrykk. Vi utformer løsninger som hjelper kundene med å vokse og prestere bedre.

Vi vet at virksomheter med en tydelig identitet og et bevisst forhold til den, gjør det bedre markedsmessig og økonomisk. En tydeliggjøring av en virksomhet krever at det utvikles en styrende merkeplattform som ligger til grunn for all kommunikasjon.
Kunsten er å sette sammen tekst og bilder, slik at de sammen kommuniserer budskap på en forståelig måte. Dette omfatter mye: Alt fra logoutvikling og firmaprofilering til web, brosjyrer, kundemagasiner, plakater og annonser m.m. Alle produkter skal ha en tydelig profil og en rød tråd som gir en gjenkjennende effekt.

Skilt og dekor

Skiltprodusenten er en totalleverandør av skilt og dekor. Over 80% av produktene vi leverer produseres i vår fabrikk på Sem. Vi bruker de beste råmaterialene, og jobber kontinuerlig med å gjøre best mulig jobb for våre kunder. Vår svært godt utstyrte produksjonslokaler gjør at vi kan løse de aller fleste oppgaver. Vi investerer hvert år i nye maskiner – for å gi deg som kunde det beste produktet markedet kan tilby.

“Ingen jobb er for liten – ingen for stor.

Verksted

Vi har en egen testlab for lys og elektronikk. Hovedfokus er på belysning med LED-teknikk. Vi leverer mange spennende løsninger basert på kombinasjon av mekanikk og LED-teknikk.

Det er lønnsomt å benytte vår teknologi i skiltapplikasjoner.

Tekstil

Vi har en egen avdeling med tekstiltrykk.

Avdelingen har en moderne og effektiv maskinpark.

Velkommen til en spennende tekstilprat!

Montering

Vi har lang erfaring med montering av skilt og egen lift som benyttes i oppdrag hvor dette er nødvendig. Skiltenes størrelse varierer, men vi hjelper deg med alt fra de små til de store. Vi monterer skilt som er på bakkeplan, men også de som skal opp i høyden.

Dersom du har behov for å komme deg opp i høyden, men ikke vet hvordan du får det til. Fortvil ikke, vi hjelper deg. Vi kan bland annet være til assistanse for elektrikere som har behov for å nå sine utfordringer eller for deg som ikke når vindusvasken i dine lokaler.
Vårt fokus er å lage raske og effektive løsninger for deg som kunde.