Skiltprodusenten

Skiltprodusenten hadde sin oppstart i 1986, og har siden den tid utviklet seg til å bli en totalleverandør av alle typer skilt og dekor.

Med over 35 års erfaring

Raske og effektive løsninger

for deg som kunde

Vårt mål er å gjøre våre kunder synlig gjennom egenproduserte produkter, der vi ønsker å være din foretrukne leverandør av skilt og reklamemateriell – det skal være tydelig i vår profil og fremtreden.

Vi skal se hver enkelt kunde, og du skal merke at du får mer enn forventet.
Vi er stolte av vår fabrikk på Borgeskogen. Med 1000 kvm. effektive produksjonslokaler er vi meget konkurransedyktige og det skal lønne seg å handle norskproduserte produkter av oss.

Våre verdier er svært viktig for oss, og vi tar vare på våre ansatte. Vi skal alltid være ærlig og direkte og ønske hverandre og kundene våre vel.

Over 37 år med produksjon

Med over 37 års erfaring har vi tilegnet oss en stor faglig kompetanse og gode prosjektløsninger.

Vi har et bredt spekter av produkter og tjenester. Vårt hovedfokus er kvalitet på alle våre produkter og leveranser. Skiltprodusenten tilbyr raske, effektive løsninger som synliggjør deg som kunde.

Vi er klare til å hjelpe deg

Vårt fortrinn er dyktige ansatte og en stor moderne maskinpark i eget hus. Vi er opptatt av å hele tiden fornye oss, slik at vi kan tilby kunden høyeste kvalitet med rask levering.

Kontakt oss i dag for å få mer informasjon eller for å bestille våre produkter.

SAMFUNNSENGASJEMENT

Vi støtter lokalmiljøet 

Vi i Skiltprodusenten støtter barn og unge! Det gjør vi blant annet ved å støtte diverse idrettslag som Nøtterøy Håndball, Flint Håndball, Flint Fotball, Fotballhallen og noen enkeltstående lag i fotball og håndball. Vi mener det er viktig for å bygge et positivt nærmiljø i Vestfold.

I tillegg samarbeider vi godt med NAV, og hjelper noen av de som trenger litt ekstra støtte for å komme inn på arbeidsmarkedet. Det er et tøft marked, og ikke alle passer A4-malen. Det finnes mange bra mennesker der ute med mye potensial, som fortjener en sjanse. Flere av våre ansatte har kommet via NAV og endt opp med fast jobb hos oss. Ikke bare er det til glede for dem, men det gir også oss som bedrift et stort løft.

Miljø

Vi gjør det vi kan for å være mest mulig miljøbevisst, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi er flinke på både kildesortering og returordninger.